Informatie voor zorgprofessional

Als zorgprofessional behandelt u cliënten met langdurige complexe fysieke klachten die goed reageren op uw aanpak. Maar er zijn ook cliënten waar u niet de gewenste vorderingen behaalt of waarvan u het idee hebt dat deze klaar zijn voor een vervolgstap. U bent begaan met het welzijn van client en zoekt samen met hen naar gespecialiseerde hulp. In dat geval biedt Veerkracht Zorg u de mogelijkheid om de casus te bespreken. Zo kunnen wij gezamenlijk doornemen of cliënt geschikt is voor een behandeltraject bij Veerkracht Zorg.

 

Veerkracht Zorg  richt zich op cliënten bij wie herstel belemmerd wordt, doordat psychische en fysieke klachten elkaar versterken. Het gaat hier bijvoorbeeld om mensen met langdurige pijn klachten die ondanks diverse behandelingen niet verminderen. Te denken valt aan SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten), 

cliënten met angst- en stemmingsstoornissen met fysieke klachten,  trauma- en stressorgerelateerde stoornissen en somatisch-symptoomstoornissen en verwante stoornissen.

 

Wij staan open voor uw visie op de klachten en overleggen graag met u. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Leijenseweg 115e  |  3721 BC Bilthoven  

  • Blogger - Black Circle
  • Twitter Classic
  • Instagram Social Icon

​© 2019 Veerkracht Zorg