Van januari t/m mei 2016 heb ik het Veerkrachttraject gevolgd. Een pittig traject met psychologie, fysiotherapie, creatieve therapie en diëtiste. De reden om hiermee te starten was dat ik in een vervelende fase met mijn werkgever zit die mij een burn-out heeft opgeleverd.  Ik vond het tijd worden om  voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen. De bedrijfsarts die ik op dat moment had deed helaas vooral wat de werkgever wilde.

In eerste instantie had ik enige scepsis m.b.t. de creatieve therapie, maar dit verdween  snel. De steun en begeleiding die ik, op geheel verschillende manieren, van Melanie, Yonda en Ingrid heb gekregen heeft ervoor gezorgd dat ik me beter en sterker ben gaan voelen, mijn creativiteit weer terug heb gevonden en vooral weer lol heb in hetgeen ik voordat ik een burn‐out kreeg ook fijn vond. De inspanningen van Janneke die mij als diëtiste hele goede tips heeft gegeven om af te vallen, hebben helaas nog niet geleid tot afvallen, maar ik hoop dat dit gaat werken als ik in wat rustiger vaarwater kom.

Ik ben blij en tevreden met het resultaat en kan hier mee verder. Als het nodig is zal ik zeker weer een beroep doen op de Veerkrachtdames.

Terug

Please reload

Leijenseweg 115e  |  3721 BC Bilthoven  

  • Blogger - Black Circle
  • Twitter Classic
  • Instagram Social Icon

​© 2019 Veerkracht Zorg