Duizendmaal dank!


Bent u ook zo benieuwd naar hoe onze klanten een Veerkracht Zorg traject ervaren?

Hieronder leest u een spontaan ingezonden reactie, waar wij zeer trots op zijn.

"De jaarwisseling was voor mij (hoe cliché ook) een moment om terug te kijken op wat ik allemaal heb gedaan en heb bereikt in 2015 en vol gezonde spanning uit te kijken naar een nieuw jaar. Wat ik mij realiseerde is dat ik veel dingen heb kunnen bereiken door wat ik allemaal bij Veerkracht Zorg heb geleerd.

Ik heb dit jaar mijn master diploma met een mooi cijfer behaald, een leuke stage afgerond en een grote-mensenbaan gevonden. In aanloop naar al deze mooie momenten, moest ik regelmatig nee zeggen, verzoeken afwijzen, prioriteiten stellen en keuzes maken. Kortom; nee zeggen. En ik moet eerlijk bekennen: Dat voelde heel erg goed! Ik leer steeds meer dat hoe dichter ik bij mezelf blijf, ik anderen ook blij maak. Want ook al wil ik wat minder van mezelf opgeven, ik blijf iemand die alles doet voor een glimlach bij een ander.

Als ik heel eerlijk ben, ging het bovenstaande mij redelijk gemakkelijk en goed af. Het werd moeilijk toen ik mijn grens moest aangeven in mijn 'relaties' en echt voor mijzelf moest kiezen. En ik kan met trots zeggen: Ik heb NEE gezegd zowel tegen mijn vriend als tegen mijn ouders! Heel hard en heel vaak. Tot dat het eindelijk bij ze doordrong. Dat was voor mij de grootste prestatie het afgelopen jaar. Hierbij heeft het voorbeeld dat je mij ooit hebt gegeven, van de ruimte waarbij ik geblinddoekt steeds een stapje verder ga tot ik tegen de muur loop, onwijs geholpen.

Waarom ik dit vertel is, omdat ik door die maanden bikkelen op de skippy-bal nu echt mega happy ben. Ik heb een leuke baan, een fijn huis en een hele lieve vriend. Het lukt me goed om alle dingen die ik leuk en belangrijk vind op een gezonde en evenwichtige manier te doen. En daar ben ik Veerkracht Zorg echt ontzettend dankbaar voor! Jullie hebben mij lessen en tips meegegeven die ik de rest van mijn leven kan gebruiken, maar waar ik nu al de vruchten van pluk. Dus duizendmaal dank! "

#klantervaringen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Leijenseweg 115e  |  3721 BC Bilthoven  

  • Blogger - Black Circle
  • Twitter Classic
  • Instagram Social Icon

​© 2019 Veerkracht Zorg